1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yapımcıdan Destan dizisiyle ilgili açıklama

Destan dizisi yayınlanan final bölümüyle ekrana veda etti.

Yapımcıdan Destan dizisiyle ilgili açıklama

Destan dizisinin ekran macerası son buldu. Bu sezon da devam etmesi planlanan dizinin ani bir kararla biteceği açıklanmıştı. Dün dizinin final bölümü yayınlandı. Yapımcı Mehmet Bozdağ da bir yazılı açıklama yayınladı.

Açıklamada şu satırlara yer verildi: “Destan dizimizin görkemli dünyasını kurarken her aşamasında heyecan ve gurur doluyduk. Daha önce işlenmemiş bir dönem olmasıyla beraber büyük emeklerin sonucunda çok güçlü bir hikaye ile siz değerli seyircilerimizin karşısına çıktık. Orta Asya’da, İslam’ın henüz kucaklamadığı topraklarda vahşi bir çağın hüküm sürdüğü zamanları anlatmaya çalıştık. Hikayemizin her koşulda güçlü olması için büyük emekler sarf ettik. Elbette her güçlü hikayenin bir de sonu vardır. Akkız ve Batuga’nın destansı serüvenini zirvede, hafızalarımıza kazınacak en güzel haliyle taçlandırmaya karar verdik. İnanıyoruz ki Akkız ve Batuga’nın hikayesi bizde olduğu gibi siz seyircilerimizin yüreğinde de en ihtişamlı haliyle yer bulacaktır. Sizler için her yıl aynı destansı ruh ile yeni Türk destanları anlatmaya devam edeceğiz. Destanımıza ortak olan oyuncularımıza, ekibimize, bizleri yalnız bırakmayan ve her daim destekçimiz olan seyircilerimize, kanalımız atv’ye ve kıymetli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni destanlarda görüşmek üzere…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını dizisine taze kan

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir