1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Türkiye'yi ağlatan Uğur Aslan'lı “Şarkılar Bizi Söyler" yoğun istek üzerine ekranda

“Şarkılar Bizi Söyler” izleyenlerin yüreğine dokunan deprem sonrası özel bölümünün tekrarı ile bu gece 00.45’te ekrana geliyor.

Türkiye’yi ağlatan Uğur Aslan’lı “Şarkılar Bizi Söyler” yoğun istek üzerine ekranda

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’de 6 Şubat’ta yaşanan ve ülkemizi derin bir yasa boğan deprem felaketi anılmıştı. Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben’in konuk olduğu, duygusal anları ile çok konuşulan program yoğun ilgi üzerine bu akşam yeniden yayınlanacak.

Birbirinden değerli konukların ağırlandığı, hüznün ve umudun bir arada olduğu Şarkılar Bizi Söyler tekrar bölümüyle bu gece 00.45’te bir kez daha seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tetikçinin Oğlu’nun yayın günü açıklandı, Gülcemal’le yer değiştirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir