1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalnız Kurt dizisinin yeni kadın yıldızı kim oldu?

Yakında sete çıkacak olan atv'nin "Yalnız Kurt" dizisinin yeni oyuncuları belli oldu.

Yalnız Kurt dizisinin yeni kadın yıldızı kim oldu?

atv’nin duayen yapımcı ve yönetmen Osman Sınav imzalı dizisi “Yalnız Kurt”la ilgili yaz başından beri birçok iddia ortaya atılmıştı ancak Sınav dizinin devam ettiğini açıklamıştı. M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu diziyi Murat Koca ve Aybars Bora Kahyaoğlu yazıyor. Yeni sezon için hummalı bir hazırlık içinde olan Osman Sınav yeni oyuncularla ilgili de son görüşmelerini yapıyor. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan dizinin yeni kadın yıldızı merak konusuydu. O isim belli oldu. Geçen yıl Türk vatandaşlığına geçen Brezilyalı yıldız Jessica May dizinin yeni bomba transferi oldu. Sempatik oyuncu “Yalnız Kurt”ta Meryem rolüne hayat verecek.

 

Geçen sezondan da iddialı geliyor

Dizinin diğer büyük bombası ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”la yıldızı parlayan yakışıklı yıldız Yalçın Hafızoğlu’ydu… Son gelen haberlere göre ekibe ayrıca usta oyuncular Hakan Bilgin ve Hazım Kömükçü’nün yanı sıra Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık katıldı. “Yalnız Kurt” ekrana yenilenen hikâye, oyuncu kadrosu ve mekanlarıyla geçen yıldan da daha iddialı bir dönüş yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Devlerin Aşkı’na flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir