1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın yeni bölümünde neler yaşanacak?

Reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisinin 9 Aralık'ta yayınlanacak yeni bölümünde heyecan yine tavan yapacak.

Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde neler yaşanacak?

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Star TV’nin Yalı Çapkını’nın yarın ekrane gelecek yeni bölümü yine heyecanlı olaylara sahne olacak.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünü paylaştığı dizi Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla da dikkat çekiyor. Burcu Alptekin’in yönettiği dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

9 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümün konusu ise şöyle; Kazım’ı ve Halis Ağa’yı gazetedeki fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğu konusunda ikna ederler. Ferit, fotoğrafları basan Taylan’a çok sinirlidir ve bunu onun yanına bırakmaya niyeti yoktur. İfakat ise Kazım’a söz verdikleri gibi Suna’yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in yıldızı Gözde Türker’in yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir