1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman: Bizi birbirimize düşürmeye çalışmayın

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Magazin Hattı'nın sorularını yanıtladı.

Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman: Bizi birbirimize düşürmeye çalışmayın
Yalı Çapkını dizisi ilgiyle izleniyor. Dizinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman projede tansiyonu artırmaya devam ediyor. Kahraman Magazin Hattı’nı sorularını yanıtladı.
Güzel oyuncu “Set ortamı çok eğlenceli geçiyor. Böyle olduğu için de o enerji ekrana yansıyor. Biz de çok mutlu oluyoruz” dedi. Kendisine gelen sert yorumları da değerlendiren oyuncu “Biz işimizi yapıyoruz. Ben öyle bakıyorum. Bir karakteri canlandırırken iyi yorum da oluyor, kötü yorum da oluyor. İnsanlar sevebiliyor sevmeyebiliyor. Bağ kuruyorlar ya da kurmuyorlar. Ben sadece işimi yapıyorum, ne yazılıyorsa onu oynuyorum. Saygı duyuyorum. Sadece bazı yorumlar çok şahsa hakaret gibi oluyor. Onlar kırıcı oluyor ama biz oyuncuyuz ne yazılıyorsa onu oynuyoruz. Ben olduğum işten çok mutluyum. Özellikle bir yorum okumuyorum, gözümün içine sokulmaya çalışılan şeyler oluyor. Onları görüyorum, bir şey de diyemiyorum. Sonuçta profesyonel bir iş yapıyoruz, her zaman öyleydi. Okulda da öyleydi şimdi de öyle… Bundan sonra da böyle olacak” diye konuştu.
Afra ve Mert ile çok iyi aramız… Böyle olmasa bu yansımaz. Zaten kötü bir şekilde yansır. Aramızda bir sıkıntı yok, hepimiz çok mutluyuz. Bizi birbirimize düşürmeyin. Her şey çok güzel gidiyor, biz işimizi severek yapıyoruz” dedi.

İstismar mağduruna hayat verdi

Buçe Buse Kahraman aynı yapım şirketinin Taylan Biraderler tarafından çekilen “Ben Gri” adlı Disney Plus dizisinde de Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın istismara uğrayan kızlarına hayat vermişti.  Kahraman diziyle ilgili şunları söyledi:
“Ben Gri de benim için çok özel bir iş oldu. Sekiz bölümünün yayını daha yeni bitti. Ben Gri’de istismara uğramış bir kızı canlandırıyordum. Onun için çok uzun bir çalışma gerçekleştirdim. İki işte de çok iyi yönetmenlerle çalıştım. Bunların artısı çok oluyor… İnşallah bundan sonra da böyle güzel işlerde oynamaya devam ederiz…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nda metres kovma sahnesi kaç reyting getirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir