1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nda Mine Tugay diziye nasıl dahil oluyor?

Yalı Çapkını dizisi sezona aldığı yüksek reytinglerle damga vurmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını’nda Mine Tugay diziye nasıl dahil oluyor?

Yalı Çapkını dizisi her hafta reytinglerde zirvedeki yerini koruyor. Burcu Alptekin’in yönettiği dizi ülkemizde gördüğü ilgi kadar yurt dışında da ilgiyle izleniyor. Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer’in yazdığı dizinin 16. bölümüne başarılı oyuncu Mine Tugay dahil oluyor.  Orhan’ın da eski sevgilisi olan Defne rolüne hayat veren Mine Tugay,  Orhan (Emre Altuğ) ve Gülgün’ün (Gözde Kansu) okul arkadaşıdır.

Gülgün, Ferit ve Seyran için bir dergi kapağı çekimi ayarlar. Ünlü bir derginin editörü olan Defne böylece Korhan ailesinin hayatına girer. Dizideki tansiyonu artıracak ve genç çiftin kıskançlık kavgalarını artıracak olan Defne’nin projedeki ömrünün ne kadar süreceği merak konusu… Öte yandan dizideki senaryoda geçen kapak çekimi geçen günlerde Hello dergisi için yapılmıştı. Dergi dizinin fanları tarafından büyük ilgi gördü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahmaran için soyundular
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir