1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer'in yapım şirketi OGM Pictures'tan deprem bölgesine yardım

Yalı Çapkını, Çöp Adam, Ömer ve çekimleri devam eden "Lavanta Konağı" dizilerine imza atan OGM Pictures deprem yaralarını sarmak için harekete geçti.

Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer’in yapım şirketi OGM Pictures’tan deprem bölgesine yardım

Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizilerinin yanı sıra yakında seyirciyle buluşacak olan “Lavanta Konağı”na imza atan OGM Pictures birçok yapımcı gibi deprem bölgesine yardım için seferber oldu. Şirketin CEO’su Erdem Seçkin şu yazılı açıklamayı yaptı:

“OGM ailesi adına hep birlikte deprem felaketinin yaralarını sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak üzere haberi duyduğumuz ilk andan itibaren dayanışma içinde birlikte çalışıyoruz. Hepimiz adına yürütülen çalışmalar kapsamında Meslek Birliğimiz aracılığı ile yaptığımız nakdi yardımdan bağımsız olarak, bölge için tahsis ettiğimiz
karavanlar ve jeneratörlerin yanı sıra; teknik ekipman, dayanıklı gıda malzemesi, hijyenik malzeme, tekerlekli sandalyeler, uyku tulumu, termal çadırlar, bebek mamaları, medikal ürünler gibi çok kapsamlı bir nakliyeyi bu akşam yola çıkartıyoruz.

Şüphesiz bu birkaç haftalık bir süreç değil ve bölgeye olan ilgimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Depremin yaraları sarılırken ortaya çıkacak yeni ihtiyaçlar doğrultusunda da bundan sonrası için neler yapabileceğimize dair çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kriz koordinasyonu için çalışan ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile irtibat halinde bölgeye faydası olacağına inandığımız projemizi hayata geçirmenin yollarını arıyoruz.

Sürecin başından itibaren; hep birlikte canla başla çalışan siz değerli çalışma arkadaşlarıma tüm
destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim. Bu zorlu günleri birlik beraberlik içerisinde, dayanışma ile aşacağız…”

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir