1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisinde Suna'ya talip olan Saffet'i kim canlandıracak?

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Yalı Çapkını dizisinde Suna’ya talip olan Saffet’i kim canlandıracak?

Yalı Çapkını cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin yeni bölümünde Seyran (Afra Saraçoğlu) ile Ferit (Mert Ramazan Demir) arasındaki gerilim yine tavan yapacak. İfakat (Gülçin Santırcıoğlu) Suna’ya (Beril Pozam) kendi uygun gördüğü bir talip olan Saffet’i bulacak.

Tekne gezisine scooter’la gelen Saffet’i başarılı tiyatro oyuncusu Ediz Akşehir canlandıracak. Saffet, Kazım ağa ve ailesine kendisini sevdirmeye çalışacak.

2010 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan ve İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda iki sezon oyuncu olarak yer alan Akşehir, Haliç Üniversitesi’nde öğretim elemanı olarak çalıştı.

Öte yandan Yalı Çapkını dizisinde, aynı yapım şirketinin imza attığı Ömer’in oyuncularının rol alacağı sahnelerin çekimi de ramazan ayına ertelenmişti. Fenomen projenin  iftar sofrası ve cami sahnelerine Ömer dizisinin oyuncuları konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alsancak’ın Ali’si Uğur Güneş’in İtalya çıkarması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir