1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisi 'Ferid' adıyla Arap ülkelelerinde

Yalı Çapkını dizisi her hafta seyircisini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisi ‘Ferid’ adıyla Arap ülkelerinde

Yalı Çapkını dizisi bu sezona şimdiden damgasını vurdu. Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu OGM Pictures imzalı Star’ın “Yalı Çapkını” dizisi 5 hafta boyunca reytingini devamlı olarak artırdı ve dizinin başarısı ülke sınırını aştı. Yalı Çapkını; “Ferid” ismiyle 30 Ekim Pazar günü Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında ve özel üyelik gerektiren video platformları (SVOD) Shahid’de yayınlanmaya başlayacak.

Cuma akşamları seyirciyle buluşan Yalı Çapkını’nın kadrosunda ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi değerli oyuncular da yer alıyor. Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Magarsus dizisi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir