1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Vermem Seni Ellere'nin Hande'si belli oldu

atv'nin yazlık dizisi "Vermem Seni Ellere"de Hande rolüne hayat verecek oyuncunun kim olacağı merak konusuydu.

“Vermem Seni Ellere”nin Hande’si belli oldu

“Vermem Seni Ellere” dizisi atv’nin bu yaz ekrana getireceği iki yazlık diziden biri… AKN Film‘in imza atacağı diziyi Ali Balcı yönetecek. Ordu‘da çekilecek olan dizinin perşembe günü sete çıkması planlanıyor. Gülbike Sonay Üte, Tuna Kıygı’nın Filipinler yapımı “Forever More” dizisinden uyarladığı diziyi Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Güçer ve Samed Aslan yazıyor.

Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran’ı buluşturan dizide Mehmet’in (Emre Bey) nişanlısı Hande rolüne hayat verecek oyuncu da belli oldu. İlayda Ildır rolün sahibi oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Türkan Şoray kızı Yağmur’la sandık başında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir