1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bugün sete çıkan "Vermem Seni Ellere" dizisine yeni oyuncu

atv'nin yazlık dizisi "Vermem Seni Ellere" Ordu'da çekiliyor.

Bugün sete çıkan “Vermem Seni Ellere” dizisine yeni oyuncu

Vermem Seni Ellere” dizisi atv‘nin bu yaz ekrana getirmeye hazırlandığı iddialı projeler arasında yer alıyor. AKN Film imzalı dizi “Forever More” dizisinin uyarlaması olacak. Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Güçer ve Samed Aslan‘ın yazdığı dizi Emre Bey ve Buse Meral’i buluşturuyor. Karadenizli Zeliş’le kendi düğününden kaçan ve aşka hiç inanmayan Mehmet’in hikayesini anlatan dizi bugün sete çıktı. Ali Balcı’nın yönettiği dizinin kadrosuna son olarak Şeyme Peçe de katıldı.

Genç yıldız Umut Yörükoğlu‘nun görüntü yönetmenliğini yaptığı dizide Zeliş’in (Buse Meral) en yakın arkadaşı “Taflan” rolüne hayat veriyor. Işılsu Günday‘ın 2. yönetmenliğini yaptığı dizide köye gelen ve macera sporlarına olan düşkünlüğü nedeniyle bir felakete yol açan Mehmet’in Tarım Teknolojileri ve Aşçılık Bölümü mezunu olan Zeliş’le büyük aşkı eğlenceli bir dille ele alınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör’den Şahan Gökbakar’a Kılıçdaroğlu tepkisi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir