1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay'ın intikam kostümü

Nurgül Yeşilçay "Veda Mektubu" dizisinde Alanur karakterine hayat veriyor.

Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’ın intikam kostümü

Nurgül Yeşilçay, bu sezon Kanal D’nin Most Production imzalı Veda Mektubu dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. Yarın yeni bölümü ekrana gelecek olan dizide Yeşilçay, stiliyle de dikkat çekiyor. 

 

 Veda Mektubu’nun pazartesi ekrana gelecek yeni bölümünde Alanur (Nurgül Yeşilçay) vereceği davette giydiği kıyafetle dikkatleri üzerine çekecek. Her hafta tansiyonun arttığı dizide büyük bir savaş başlayacak. Alanur, (Nurgül Yeşilçay) hem Ziya’dan (Selim Bayraktar) geçmişin intikamını almaya çalışacak,  hem de kızının evliliğini yıkmak için planlar yapacak.

Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönettiği, hikayesi Gamestory’ye ait olan diziyi Deniz Akçay kaleme alıyor. “Veda Mektubu”nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay ikinci kez ameliyat oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir