1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ulaş Tuna Astepe'nin 'Yeni İstanbul'da partneri kim oldu?

Show TV'nin yeni dizisi "Yeni İstanbul"un kadrosuna flaş bir isim katıldı.

Ulaş Tuna Astepe’nin ‘Yeni İstanbul’daki partneri kim oldu?

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizilerinin başında; “New Amsterdam” uyarlaması “Yeni İstanbul” geliyor. Başarılı kadın yönetmenlerimizden Çiğdem Bozali’nin çekeceği dizinin yapımcı şirketi O3 Medya… Ulaş Tuna Astepe’nin “Barış Güvener” rolüne hayat vereceği dizi için Tansel Öngel ve Şerif Erol’la anlaşılmıştı. Merakla beklenen dizide Ulaş Tuna Astepe’nin partnerine kimin hayat vereceği merak ediliyordu. İşte o isim belli oldu.

Sektörün en çalışkan oyuncularından

Dizinin kadın başrol karakterlerinden Suzan’ı (Onkoloji Bölümü Başkanı) canlandıracak isim, ödüllü oyuncularımızdan Hazar Ergüçlü oldu. Aynı zamanda sektörün de en çalışkan ve yetenekli oyuncularının başında gelen Ergüçlü, “Yeni İstanbul”la el sıkıştı. Şu günlerde Exxen için çekilen “Sadece Arkadaşız” dizisinde oynayan Ergüçlü’nün Erkan Kolçak Köstendil’le başrol oynadığı “Gönül” filmi de çok beğenildi. Öte yandan “Yeni İstanbul” dizisinin Derin’i (Acil Tıp Uzmanı) için çok özel bir oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir