1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tuba Ünsal'dan veda mesajı

Tuba Ünsal "Nermin" rolüne hayat verdiği "Gecenin Ucunda" dizisiyle ilgili bir veda mesajı yayınladı.

Tuba Ünsal’dan veda mesajı

Tuba Ünsal 26. bölümde final yapan “Gecenin Ucunda” dizisiyle ilgili bir veda yazısı yayınladı. Ünsal, Kadir Doğulu’nun hayat verdiği Kazım’ın eşi Nermin rolüyle başlayan Ünsal, teklifi kabul etmeden önce çok düşündüğünü anlattı ve şu mesajı paylaştı:

“Çok güzel ve zor bir maceranın sonuna geldik. Bu rol teklif edildiğinde çok da tereddütsüz girmedim, çok düşündüm. Sonra iyi ki dediğim bir işe dönüştü. Canım Başar ve Emre TMC Film ailesiyle şahane bir dünya kurdular. Beni de bu dünyaya acıyla büyüyen bir Nermin olarak dahil ettiler. Benim muse’um (ilham perisi) Zuhal Olcay’la kahkaha atarak geçirdiğimiz günler, her zaman sakin, komik ve huzurlu bir partner olan Kadir Doğulu, minik sırdaşım ve her süreçte bana ilham veren Neslihan Atagül’le el ele aylarca birlikte yürümemiz… Son olarak da müthiş yetenekli rol arkadaşlarımız Özge Özder, Bestemsu Özdemir, Sarp Levendoğlu, dünyanın en komik fırlaması Bertan Asllani ve Şencan Güleryüz ve diğer arkadaşlarım ve müthiş kamera arkası canlar, iyi ki iyi ki…
Başka maceralar da görüşmek üzere. By by Nermin”

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Biricik’ten “84 90 62 74/ Old Fools’’ oyununun prömiyerinde annelik itirafı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir