1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT’den 4 yeni dizi geliyor

Yakın zamanda “Selahaddin Eyyubi” dizisini yayınlayan TRT, peş peşe yeni dizileri seyircilerle buluşturacak.

TRT’den 4 yeni dizi geliyor

TRT1 dört yeni diziyi peş peşe ekrana getirmeyi planlıyor. Bu dizilerden biri Vernant Dp imzalı “Aşka Tutsak” kod adlı dizi.. Yeni evli bir çiftin hikâyesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturacak. Dizinin senaryosunu Nehir Aytamay yazıyor. Dizinin oyuncu görüşmeleri başladı.

İkinci dizinin adı “Kara Ağaç”Motto Yapım imzalı dizi Kapadokya ve Kayseri’de çekilecek. Ufuk Hakan Eren’in yönettiği dizide Olgun Şimşek “Celal Ağa”yı, Emre Kıvılcım “Celal Ağa”nın oğlu Ömer’i canlandıracak. Dizinin kadrosu yakında netleşecek.

Üçüncü dizi Bozdağ Film imzalı “Ağlayan Gelin”… İsminin değişeceği konuşulan dizinin henüz başrol kadın oyuncusu belli olmadı. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı diziyi Yıldız Aşanboğa yönetecek. Dizide Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan UzerSidar Tublek, Bala Atabek ve Ali Berk Reşitoğlu rol alacak.

TRT’nin gündemindeki diğer dizi ise Miray Yapım imzalı “Fatih”… Şafak Bal’ın yöneteceği dizinin senaryosunu Ozan Bodur, Enes Şengönül, Cihan Bozkaya ve Fatih Güler yazıyor. Yeni bir değişiklik olmazsa dizide Serkan Çayoğlu, Fikret Kuşkan, Sinan Albayrak, Tuba Ünsal, Ertuğrul Postoğlu rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ruhi Sarı’nın Safir’den ilk karesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir