1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'lu "Tetikçinin Oğlu" dizisine 2 flaş oyuncu

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'u buluşturan "Tetikçinin Oğlu" dizisi çekimleri 22 Şubat'ta başlaması planlanıyor.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’lu “Tetikçinin Oğlu” dizisine 2 flaş oyuncu

Timuçin Esen (Korkmaz) ve Şevket Çoruh (İskender) FOX’un “Tetikçinin Oğlu” dizisinde buluşuyor. İki muhteşem oyuncunun bir araya geleceği dizi Bodrum’da çekilecek. O3 Medya ve Same Film’in ortaklığında çekilecek dizinin oyuncu kadrosuna Genco Özak (Metin), Serhat Kılıç (Esat) ve son olarak “Huri” rolüyle Sezin Akbaşoğulları katılmıştı. Gökhan Horzum’un yazdığı, Yağız Alp Akaydın’ın ise yönettiği dizinin ekibine 2 flaş isim katıldı.

Genç kuşağın etkili oyunculuğuyla adından söz ettiren oyuncularından Bahar Şahin “Tetikçin Oğlu”nun kadrosuna dahil oldu. Güzel yıldız 22 Şubat’ta sete çıkması beklenen dizide “Sibel”e hayat verecek.

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan’ın yaptığı dizide ayrıca başarılı oyuncu Esra Kızıldoğan da “Nursel” karakterini oynayacak. Dizide olaylar çok güçlü bir adam olan İskender’in oğlunun öldürülmesiyle başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yağmur Tanrısevsin “Kalp Yarası”nı çektiği Hatay’da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir