1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

'Teşkilat' dizisinde yeni bir değişiklik daha

TRT'nin aksiyon dizisi Teşkilat'ın yönetmen ekibinde değişiklik yaşandı.

‘Teşkilat’ dizisinde yeni bir değişiklik daha

TRT’nin pazar akşamlarına damgasını vuran aksiyon – macera dizisi “Teşkilat”ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul Ertuğrul ekibe planlanan anlaşma süresi dolduğu ve sağlık sorunları olduğu için veda ettiğini açıklamıştı. İki sezon Ankara’da çekilen dizi 3. sezonunda İstanbul’a taşınacak. Tims&B imzalı projenin ana kadrosuna 3 yeni oyuncu katılacak.

Usta senarist Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dizinin çıkan yeni sezon senaryosu şu günlerde revize ediliyor. O yüzden henüz yeni oyuncuların kimler olduğu netlik kazanmadı. Bu arada dizinin yönetmen kadrosunda da değişiklik yaşandı. Burak Arlıer ile Burak Müjdeci’nin beraber çektiği diziden Müjdeci ayrıldı. Burak Müjdeci’nin yerine daha önce Yağız Alp Akaydın’ın projelerinden de tanıdığımız Gül Sarılaltın geldi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir