1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan'ın boşanma iddiasıyla ilgili açıklamasına ne yorum yaptı?

Mehmet Aslantuğ, haklarında çıkan boşanma haberinin ardından eşi Arzum Onan'ın sözlerinin altına yorum yaptı.

Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan’ın boşanma iddiasıyla ilgili açıklamasına ne yorum yaptı?
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evliliklerinin bitme noktasına geldiği, Arzum Onan’ın psikolojik şiddete uğradığı için boşanmak istediği, evini ayırdığı gündeme gelmişti. Bütün gün iddiaya sessiz kalan ve akşam saatlerinde bir açıklama yapan Arzum Onan “Zamanla her ilişkinin yaşadığı/ yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez” dedi.
Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ da eşinin mesajının altına “Erkeksiniz; ya da kadın, elinizi tutan da kadın; ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar; ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım” yorumunu yazdı. Çiftin Can adında bir de oğulları var.
thumbnail
Önerilen Yazı
Arzum Onan’dan boşanma açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir