1. Anasayfa
  2. Dizi

Süslü Korkuluk’ta son durum ne?

Süslü Korkuluk’ta son durum ne?
Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk’un nerede yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. Ulusoy’un Alina Boz ve Olgun Şimşek’le başrolünü oynayacağı dizinin tv8’de yılbaşında tanıtımı dönmüş ancak daha sonra merakla beklenen diziyle ilgili kriz çıkmıştı. Yapımcı Onur Güvenatam bu gelişme üzerine birçok kanal ve dijital platformla görüşmüş ancak projenin bölüm başı bütçesi oyuncu ücretlerinin yüksekliği nedeniyle 2 milyonu geçtiği için satış yapamamıştı. 
Son günlerde dizi için kulislerde Netflix adı da geçiyor. Yapımcının oyunculara “bizi bekleyin” dediği ve  projenin şimdilik rafa kalkmasının söz konusu olmadığı da konuşuluyor. Öte yandan Acun Ilıcalı’nın OGM Pictures’ın ortağı Gülseren Budayıcıoğlu’yla bir araya gelmesi de diziyi tekrar tv8’in alması ihtimalimi akıllara getirdi. Bu arada 61. bölümde final yapacak olan tv8’in OGM imzalı Kırmızı Oda dizisinin bu akşam final partisi var.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir