1. Anasayfa
  2. Dizi

Siyaha Bulaşan Kadınlar’la dizisiyle ilgili flaş gelişme

Siyaha Bulaşan Kadınlar’la dizisiyle ilgili flaş gelişme

Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği dünya devi Disney Plus 14 Haziran itibariyle ülkemizde fırtına gibi esecek. Atatürk, Organize İşler, Recep İvedik gibi merakla beklenen önemli dizi ve film projelerine imza atmaya hazırlanan Disney Plus’ın projeleri tek tek belli oluyor.

Engin Akyürek’le Kaçış, Can Yaman’la El Turco, Halit Ergenç’le Nomen, Demet Özdemir’le Dünyayla Benim Aramda dizilerini yapan platformun projeleri arasında Büşra Cebe’nin yazdığı aynı adlı kitaptan uyarlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar da vardı. Projeyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aralarında Ebru Şahin, Elçin Sangu, Biran Damla Yılmaz ve Tuba Büyüküstün gibi çok sayıda ünlü ismin teklif aldığı Medyapım imzalı dizi 2023’e ertelendi. Disney Plus’ın ilk yılında daha eğlence ağırlıklı işleri yayınlamak istediği için bu kararın alındığı öğrenildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir