1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sipahi'nin setine sürpriz misafir

Sipahi dizisinin Antep'teki setini sürpriz bir misafir vardı.

Sipahi’nin setine sürpriz misafir

Sipahi dizisi aralık ayında Show TV’de seyirciyle buluşacak. Yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, CNP Film imzalı dizinin geçen günlerde Gaziantep çekimleri yapıldı. Başrollerini Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizinin Gaziantep  çekimlerinde sürpriz bir de misafir vardı. Serkan Çayoğlu da eşi Özge Gürel’i sette ziyaret etti. Çayoğlu mütevazılığıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Öte yandan çekimleri Almanya’da tüm hızıyla devam eden dizinin afişi yayınlandı. Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen MİT ajanlarının hikayesini anlatan dizide; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı saha adamı Korkut Ali Türkoğlu’na Kaan Yıldırım, Terörle Mücadele Komiseri Canan Doğan’a Özge Gürel, Milli İstihbarat Teşkilat’nın tecrübeli isimlerinden Yıldırım Bozok’a ise usta oyuncu Kerem Alışık hayat veriyor.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi’nin kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şebeke dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir