1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör Kızılcık Şerbeti'ni anlattı

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör "Kızılcık Şerbeti" dizisinde partner oldu.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör Kızılcık Şerbeti’ni anlattı

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör Kızılcık Şerbeti’yle ekrana dönüyor. Cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan Kızılcık Şerbeti’nde, genç kuşağın başarılı isimleri Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Doğa-Fatih çifti uyumlarıyla adından şimdiden söz ettiriyor. Dizide Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) yıldırım nikahıyla evlenerek, farklı yaşam tarzlarına sahip ailelerini bir araya getirecek. Sürükleyici hikayesiyle çok konuşulacak yapımın başrol oyuncuları kamera arkası süreçlerini ilk kez anlattı.

Çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyleyen Sıla Türkoğlu, “Doğukan’la birbirimizi tanımaya ve anlamaya odaklıyız. Çok uyumlu çalışıyoruz” dedi. Doğukan Güngör ise “Sıla çok sıcak, çok enerjik. O da benim gibi yerinde durmakta zorlanıyor. İkimizin enerjisinin ekranda karşılık bulmasını umuyorum” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

Show TV’de ekrana gelecek, -yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı Kızılcık Şerbeti’nin konusu:

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi oldukça muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Feyyaz Duman’dan yeni dizi geliyor  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir