1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya'lı Aile'ye yeni oyuncu

Serenay Sarıkaya'yla Kıvanç Tatlıtuğ'u buluşturan "Aile" dizisinde Devin'in en yakın arkadaşı Ezgi'ye hayat verecek oyuncu da belli oldu.

Serenay Sarıkaya’lı Aile’ye “Yargı”dan transfer

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’u buluşturan Aile dizisinin hazırlıkları sürüyor. Yılbaşı itibariyle sete çıkması planlanan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Daha önce Yargı’da rol alan Esma Yeşim Gül de Aile’nin kadrosuna katıldı. Gül, Devin’in en yakın arkadaşı Ezgi karakterine hayat verecek.

Kıvanç Tatlıtuğ “Aslan”a, Serenay Sarıkaya “Devin”e, Nur Sürer “Hülya”ya, Nejat İşler “Cihan”a, Levent Ülgen “İbo”ya, Emel Göksu “Seher”e, Canan Ergüder “Leyla”ya, Yüsra Geyik “Yağmur”a, İpek Çiçek “Ceylan”a, Umutcan Ütebay “Eko”ya, Ushan Çakır “Ati”ye, İpek Tenolcay “Neşe”ye, Mert Denizmen “Tolga”ya hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlayda Alişan yeni dizisi Ateş Kuşları için bir ilke imza attı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir