1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Senden Daha Güzel flaş konuk

FOX'un Senden Daha Güzel dizisinde usta bir oyuncu konuk oluyor.

Senden Daha Güzel’e flaş konuk

FOX’un Gold Film imzalı sevilen yazlık dizilerinden “Senden Daha Güzel” hem ekranda, hem de dijitalde farkını konuşturuyor. Ketche’nin yönettiği dizi başrollerde Cemre Baysel ile Burak Çelik’i buluşturdu. Sıkı bir dizi izleyicisi olan İbrahim Tatlıses de geçen günlerde “Senden Daha Güzel”i övdü ve özellikle Efsun karakterine hayat veren başrol oyuncusu Cemre Baysel’i beğendiğini açıkladı. Konuk oyuncularıyla da adından söz ettiren dizide ünlü spor insanı Sinan Engin ve usta yorumcu Emel Müftüoğlu da konuk olmuştu.

Gaziantep’te başlayan hikâyesi İstanbul’da süren eğlenceli diziye yine güçlü bir isim konuk oluyor. Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı etkili oyunculuğuyla Ayşen Kutlu Üner’in senaryosunu kaleme aldığı diziye renk katacak. Yapıcı dizide Bahattin adlı Adanalı bir mafyaya hayat verecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir