1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahan Gökbakar'dan Disney'e dizi film geliyor

Şahan Gökbakar marka yüzü olduğu Disney Plus'a dizi çekiyor.

Şahan Gökbakar’dan Disney’e dizi film geliyor

Şahan Gökbakar’ın Disney Plus’ta yayınlanan Recep İvedik 7 filmi büyük ilgi gördü. Gökbakar filmin hemen ardından bir de dizi film film hazırlıyor. Henüz ismi netleşmeyen dizi Gökbakar’ın 2013 yapımı “Celal ile Ceren” tadında olacak. Togan Gökbakar’ın yöneteceği dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Dizide eğitimli, kültürlü bir kadın olan Ece ile kendisine son derece zıt özelliklere sahip eşi Erdal’ın renkli hayatı esprili bir dille anlatılacak. Çiftin ailesi, mahalle arkadaşları da dizide yer alacak. Ayrıca magazin programları yorumcuları, ünlü restoranların fenomen sahipleri de bu dizide yer alacak. Dizinin çekimlerinin yakında başlaması planlanıyor. Gökbakar’ın dizide eşine kimin hayat vereceği merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
İbo Show yılbaşında hangi kanalda?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir