1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal, Oktay Kaynarca’yla aynı dizide mi buluşuyor?

Özgü Namal'ın Oktay Kaynarca'nın dizi setine yaptığı ziyaret heyecan yarattı.

Özgü Namal, Oktay Kaynarca’yla aynı dizide mi buluşuyor?

Oktay Kaynarca’nın hem yapımcılığını, hem de başrolünü oynadığı ilk dizi olan “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Onur Tan’ın yönettiği dizinin setine geçen hafta önce Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, ardından da uzun yıllardır setlerden uzak olan Özgü Namal ziyarete gitmişti. Ozan Akbaba “Kasaba Doktoru”nda, Yunus Emre Yıldırımer de “Teşkilat” dizilerinde oynayacağı için özellikle Özgü Namal’ın sete gitmesi ayrı bir heyecan yarattı. Boyatmadığı beyaz saçlarıyla ilgi odağı olan Namal’ın 2 çocuğuyla yaptığı set ziyareti “Acaba eski ekibiyle yeniden mi?” buluşacak sorusunu akıllara getirdi.

Oktay Kaynarca: Özgü ve çocuklarıyla görüşüyoruz

Oktay Kaynarca merak edilen soruya “Özgü ve çocuklarıyla zaten zaman zaman görüşüyoruz. Dostluğumuz devam ediyor. Sete sadece dostane bir ziyarette bulundu” dedi. Çocukları Nefes ve Elem Su’ya hem annelik, hem de babalık yapan Özgü Namal geçen sezon Masumlar Apartmanı ve Hükümsüz dizilerinden teklif almış ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir