1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Özpirinçci'nin partneri belli oldu

O3 Medya'nın Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı yeni dizisi Sandık Kokusu'nun hazırlıkları sürüyor.

Özge Özpirinçci’nin partneri belli oldu

Özge Özpirinçci geçen aylarda O3 Medya‘yla anlaşma yapmış, başta dijital proje çekmeye hazırlanan ekip, Disney Plus yerli proje alımına ara verince televizyona iş yapma kararı almıştı. Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı “Sandık Kokusu” için el sıkışan Özge Özpirinçci, henüz kanalı netleşmeyen dizide 3 çocuk annesi Karsu rolüne hayat verecek. Dizide Özpirinçci‘nin partnerine kimin hayat vereceği de belli oldu. Metin Akdülger, “Sandık Kokusu”yla anlaştı.

Serenay Sarıkaya‘yla başrol oynadığı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisindeki sahnelerini tamamlamak üzere olan Akdülger, daha sonra “Sandık Kokusu” için hazırlık yapmaya başlayacak. Aile ilişkilerini etkileyici bir dille ele alan dizinin genel yönetmenliğini Zeynep Günay, yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Keskin FOX’un “Şahane Hayatım” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir