1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisinin yönetmeni belli oldu

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle yeniden ekrana dönen Ozan Akbaba, TRT’nin dijital platformu tabii için “Çırak” adlı aksiyon dizisini çekecek.

Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisinin yönetmeni belli oldu

Ozan Akbaba kendi film ve dizi hikâyelerini anlatmaya devam edecek. Daha önce yazıp başrolünü oynadığı “Anka” filmiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu şimdi de “Çırak” adlı diziye hazırlanıyor. “tabii” platformu için çekilecek dizinin yönetmeni belli oldu. Ozan Akbaba’nın yazıp başrolünü oynayacağı “Çırak’’ dizisini Ozan Uzunoğlu yönetecek.

Ozan Uzunoğlu son olarak büyük beğeni toplayan “Nefes Yer Eksi İki” filmini yönetmişti. Yönetmeni belli olunca cast çalışmaları da hızlanan dizinin yapımcılığını Serdar Öğretici’nin patronu olduğu So Medya yapacak. 10 bölümden oluşacak dizi oldukça iddialı aksiyon sahneleriyle de konuşulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seray Gözler “Bir Sevdadır” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir