1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular

Ozan Akbaba’nın yazıp başrolünü oynadığı “Çırak” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. 

Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular

Yapımcılığını Serdar Öğretici’nin üstlendiği TRT’nin dijital platformu tabii’de seyirciyle buluşacak “Çırak” dizisi merakla bekleniyor. Başarılı aktör Ozan Akbaba’nın hem yazıp hem de “Çırak 05/Terekeme” rolüne hayat verdiği dizide Damla Sönmez hacker”, Erol Babaoğlu “Şehmuz”, Eren Hacısalihoğlu “Çırak 03”, Yunus Emre Özcan Hacker 02” karakterleriyle seyirci karşısına çıkacak.

“Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği, Burak Kanbir’in ise görüntü yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Kötülere savaş açan bir kahramanın hikâyesini etkili bir dille anlatan dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Barış Yalçın “Kalfa”, Cansu Kurgun “Aslı”, Melisa Yıldırımer “Derya”, Ali Savaşçı “Naci”, Ahmet Pınar “Çırak 01”, Kürşat Demir “Çırak 06”, Elshan Orucov “Elshan”, Galip Erdal “Varol Tezkan”, Cem Uras “Müşteri”, Seher Terzi “Dilfiruz” katıldı.

10 bölümlük dizinin ekibinde yer alan bir diğer oyuncu ise yetenekli oyuncu Mert Güzeloğlu… Son olarak “Kuruluş Osman” dizisinde rol alan Güzeloğlu “Çırak”ta “Ferhat” karakterini canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uraz Kaygılaroğlu’na “Kimler Geldi Kimler Geçti”den teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir