1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca’nın dizisinde sürpriz isim

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”da kızını çok yetenekli bir genç yıldız canlandırıyor.

Oktay Kaynarca’nın dizisinde sürpriz isim

Ünlü aktör Oktay Kaynarca atv’de yayınlanacak olan yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”la ekrana bomba gibi dönüyor. Kaynarca’nın aynı zamanda yapım ortağı olduğu, senaryosuna da katkı sağladığı dizi Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Gülenay Kalkan, Eren Vurdem ve Hakan Karahan’dan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi yarın saat 20.00’de ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

Dizide özellikle genç yıldız Mina Derman güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çekiyor. Oktay Kaynarca’nın dizideki kızı Suna’ya hayat veren Derman eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman’ın da kızı…

Mina Derman 2019 yılında usta oyuncu ve eğitmen Arif Pişkin’in eşi Gülistan Pişkin ile uçakta yan yana koltuklarda uçmalarıyla keşfedilmiş… 2002 doğumlu olan Mina Derman Bir Annenin Günahı dizisiyle dikkatleri üzerinde çekmişti. Genç yıldızın “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin ardından kariyerinde büyük bir sıçrama yapması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Athena Hakan lenfomaya yakalandı  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir