1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca'nın dizisi ne zaman yayınlanacak?

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin yayın tarihi merak konusuydu.

Oktay Kaynarca’nın dizisi ne zaman yayınlanacak?

atv’nin heyecanla beklenen dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın ikinci tanıtımının hafta sonu yayınlanması planlanıyor. Proje tasarım ve genel hikâyesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu dizinin yayın tarihi merak konusuydu. Oktay Kaynarca’nın seyirci alışkanlığından dolayı başından beri salı günü yayınlanması istediği dizisi (yeni bir değişiklik olmazsa) kulislerde konuşulan bilgilere göre 20 Eylül Salı günü yayınlanacak.

Güzel Adamlar Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide, yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş’ın kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın tanıtımları büyük ilgi görmüştü. Dizide Oktay Kaynarca’ya kalabalık ve değerli bir oyunncu ekibi eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Büyükak’ın filminin başrol kadın yıldızı kim?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir