1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca'dan ayrılık açıklaması

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin hem başrolünü oynayan hem de yapımcılığını üstlenen Oktay Kaynarca önemli bir karar aldı.

Oktay Kaynarca’dan ayrılık açıklaması

Oktay Kaynarca “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin sezon finali yapmasının ardından Bodrum’a gitti. Bir süre dinlenecek olan ünlü aktör önemli bir karar aldı ve Güzel Adamlar Medya adlı yapım şirketindeki ortaklarıyla yollarını ayırdığını şu sözlerle duyurdu:

“Ailelerini ailem gibi gördüğüm değerli arkadaşlarım Seyfi Şahin ve Onur Tan ile ortaklık yolculuğumuzu sonlandırmanın hepimiz için dostlukla ve kardeşlikle daha iyi bir yolculuk olacağına karar verdik. Dostluğunuz her daim baki kalacaktır… Bizler hep güzel adamlar olarak kalacağız…”

Ayrılık açıklamasını ilk yayınlayan isim olan Onur Tan da Oktay Kaynarca‘yla siyah beyaz bir pozunu yayınlayıp uzun bir veda yazılı yayınladı:

“Şurada çok uzun yıllar var… Büyük dostluk, kardeşlik, iki kişi görseniz de kocaman bir aile var… Günlerdir gelen telefon mesajlara basın açıklamamdır, Oktay beyin benim cümlelerime katılımı henüz onaylanmamıştır. Her dostlukta, her ailede anne babanız abi abla kardeşiniz arasında olabilecek anlaşmazlıklar, tuhaf boyutlara da varsa, neticede aile var olmak zorundadır…

“Çünkü ailede olduğu gibi Oktay bey de benim için seçim olmaktan çıkmış, hayatımın acı tatlı zor ya da keyifli yıllarımın aile ortağıdır…. Netice itibarı ile bu yıl başladığımız ve beraber bir bir dünya yarattığımız ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ projesinden kendi isteğim ve rızam ile çekilmek isterken yaşanan aile içi tartışmalardan çıkan ve doğruluğu ispatlanmayan dedikodulardan uzak durmak istiyorum…

Bu ayrılığımız proje ayrılığıdır ve değerli ortağımız Seyfi Şahin beyin de rıza, onay ve büyük çabalarıyla tartışmamız neticelenmiştir… Tüm bu çirkin dedikodulardan uzakta BBCS projesinin benim de çocuğum olması, Oktay beyin inanılmaz çaba ve yorgunluklarının hak edişi olarak, projenin yine birincilikle yoluna devam etmesi en büyük arzum ve dileğimdir… Saygılarımla, çok teşekkür ederim.”

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in nikahından ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir