1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nursema'ya "Kızılcık Şerbeti"nin setinde kim "Nurfena" diyor?

"Kızılcık Şerbeti"nin iki başarılı oyuncusu Müjde Uzman ile Ceren Karakoç fenomen dizinin başarı sırrını paylaştı.

Nursema’ya “Kızılcık Şerbeti”nin setinde kim “Nurfena” diyor?

 “Kızılcık Şerbeti”nin iki yıldızı Müjde Uzman ve Ceren Karakoç, Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’na çok özel açıklamalar yaptı. Müjde Uzman, “Bu denli bir başarıyı tahmin etmesem de dizinin konuşulacağından emindim. İlk bölüm fragmanı çok vurucuydu. Daha önceden yapılmamış bir işti” dedi.

Uzman “Alev ve Abdullah Ünal’ın aşk hikayesinin başlayıp başlamayacağı konusunda “O kadar sürprizlerle dolu bir yapıyoruz ki senaristlerimiz bütün izleyicileri şaşırttığı gibi bizi de şaşırtıyor. Olabilir de olmayabilir de” yorumunu yaptı. 

 Ömür Sabuncuoğlu, “Kızılcık Şerbeti” setinin “en”lerini sordu iki sevilen oyuncuya… Ceren Karakoç’a göre setin en komiği Barış Kılıç.. Dizinin başrol oyuncusu Barış Kılıç’ın en büyük özelliğiyle sette herkesi güldürürken kendi sahnelerinde hiç gülmeyip ciddi kalabilmeyi başarabilmesi. Setin en iştahlısı ise “Kızılcık Şerbeti”nin Nilay’ı Feyza Civelek’miş…  

“Nursema” karakteriyle büyük bir başarı yakalayan Ceren Karakoç meslektaşı Osman Karakoç’la 10 yıllık mutlu bir evlilik yürütüyor. Bu evlilikle ilgili ilk kez konuşan Karakoç, “Eşimin sakinliğini ve dinginliğini es geçemeyeceğim. Osman oldukça çok sakin ve beni dengeleyen bir eş. Benim en büyük eleştirmenim O” dedi. Evdeki huzurun sırrını açıklayan Karakoç, “Mesleğimizi eve getirmiyoruz. Osman eğitmenlik de yapıyor ve evde asla bu konuları konuşmuyoruz” diye konuştu.

İki sevilen oyuncu lakaplarını da açıkladı röportajda.  Müjde Uzman sadece sette değil özel hayatında da “Müjdat” diye çağırıldığını söylerken Ceren Karakoç’un “Kızılcık Şerbeti” setindeki lakabının “Nurfena” olduğunu söyledi.

 Tarkan’ın yıllar önce Milli Takım için çekilen “Bir Oluruz” klibinde oynadığı ortaya çıkan Müjde Uzman, Tarkan’la ilgili anısını ilk kez anlattı. Uzman, “Klip çekilirken Tarkan’ı deri ceketi ve incecik gömleğiyle meraklı gözlerle izliyordum. Çünkü büyük hayranıydım. Dansçı kızlardan biri Tarkan’a dönüp beni göstererek ‘Bu seni seviyor’ dedi ve kaçtı. Beni gören Tarkan sarılmaya kalktı ama ben bırakın sarılmayı ne yapacağımı bilemeyerek onu ittim” dedi. Müjde Uzman yıllar sonra Show TV aracılığıyla Tarkan’a seslenerek, “Tarkan sana bir sarılma borcum var” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Camdaki Kız” ekibi Atina’ya tatile gitti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir