1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nurgül Yeşilçay'lı Veda Mektubu dizisine muhteşem oyuncu

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ı buluşturan Veda Mektubu dizisinin başrolleri arasına çok değerli bir oyuncu katıldı.

Nurgül Yeşilçay’lı Veda Mektubu dizisine muhteşem oyuncu

Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisi Veda Mektubu tam bir oyunculuk şovuna sahne olacak. Türk dizi tarihine damga vuran, unutulmaz projelerin şirketi Most Yapım’ın imza atacağı dizide Nurgül Yeşilçay kızlarına çok düşkün gibi görünen aslında narsist olan Alanur adlı bir anneyi, Rabia Soytürk Alanur’un sanatçı kızı Aslı’yı, Selim Bayraktar Yeşilçay’ın gençlik aşkı Ziya’yı, Emre Kıvılcım Ziya’nın oğlu Mehmet’i canlandıracak. Deniz Dikilitaş’ın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Mahinur Ergun kaleme alıyor. Cast çalışmaları bitmek üzere olan dizi Kanal D’de ekrana gelecek. Veda Mektubu’nun kadrosuna son olarak ülkemizin en iyi oyuncularından Bennu Yıldırımlar katıldı.

Yıldırımlar “Veda Mektubu”nda Seher rolüne hayat verecek. Seher, Ziya’nın eşine, Mehmet’in de annesi… Güçlü çatışma öyküleri, kırık hayaller, yüzleşmeler, bitmeyen umutlarla “Veda Mektubu” seyirciye çok etkili ve sarsıcı bir dünya sunacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eski aşıklar Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz O Ses Yılbaşı’nda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir