1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mükemmel Eşleşme'ye güzel oyuncu

Mükemmel Eşleşme dizisi renkli konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Mükemmel Eşleşme’ye güzel oyuncu

TRT’nin Mint Yapım- Birol Güven imzalı dizisi “Mükemmel Eşleşme” seyirciyi cumartesi akşamları ekran başına topluyor. Kocaman kalabalık bir aile ve sıcak insan hikayelerinin yer aldığı dizinin dün dördüncü bölümü ekrana geldi. İlk bölümünden itibaren çok sevilen projede Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

Ece rolüyle kadroya dahil oldu

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin ekibine son olarak güzel bir oyuncu katıldı. Ebru Şam sevilen dizinin kadrosuna katıldı. Şam, her hafta eğlenceli hikâyelerin ekrana geldiği dizide “Ece” karakterine hayat veriyor. Aynı zamanda 2009 Türkiye Güzeli seçilen Şam, oyunculuk kariyerine 2010’da Adanalı dizisiyle başlamıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir