1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kutsi'li "Üvey Anne" dizisine bir flaş isim daha

Kutsi, Hazal, Filiz Küçükköse, Ezgi Şenler ve Aslı Tandoğan'ı buluşturan "Üvey Anne" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Kutsi’li “Üvey Anne” dizisine bir flaş isim daha

Kutsi ve Hazal, Filiz Küçükköse, Ezgi Şenler ve Aslı Tandoğan “Üvey Anne” dizisiyle yakında seyirciyle buluşacak. atv’de ekrana gelecek ONN Medya imzalı dizinin kadrosuna bir oyuncu daha katıldı. Çekimleri bu hafta Muğla’da başlayacak olan dizinin kadrosuna Ecenaz Üçer de dahil oldu.

Son olarak “Kraliçe” dizisi ve Selçuk Aydemir’in “Üçlü Pürüz” sinema filminde seyirci karşısına çıkan Üçer, dizide Ayça karakterini canlandıracak. Güzel oyuncu karakteri için iimajını da yeniledi.

Yasemin Türkmenli’nin yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin çekimleri Muğla’da başlayıp İstanbul’da devam edecek. Yaz sezonunun en iddialı projeleri arasında yer alan “Üvey Anne”de Ecenaz Üçer’in annesini Mihriban Er, abisini Emin Günenç canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Larissa Gacemer hangi filmin kadrosuna katıldı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir