1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti final mi yapacak?

RTÜK'ün televizyon tarihinde 5 haftalık yasak uyguladığı ilk dizi olan Kızılcık Şerbeti'nin biteceği iddiası tepki çekti.

Kızılcık Şerbeti final mi yapacak?

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili çıkan final yapacağı iddiasının doğru olup olmadığı merak konusu oldu. RTÜK’ün 5 hafta yayın durdurma cezası uyguladığı diziyle ilgili alınan mahkeme kararı geçen cuma uygulanmaya başlanmış ve dizinin yerine “İslamofobi” belgeseli yayınlanmıştı.

Durum özetle şöyle dizinin bu sezon 32. bölümde sezon finali yapması, eylülde de devam etmesi planlanıyordu. Ancak 5 haftalık yasak bu sezonki bölüm sayısını 27’ye düşürdü. Yani diziyle ilgili final kararının alınması söz konusu dahi değil. Dizinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç’ten Londra’da depremzedeler için anlamlı gece

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir