1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti dizisine eski eş geliyor

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Kızılcık Şerbeti dizisine eski eş geliyor

Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamları Show TV’de seyirciyle buluşuyor. Her hafta seyircisini artırarak ekran yolculuğuna devam eden dizinin kadrosuna 3. bölümde tansiyonu artıracak yeni bir oyuncu katılıyor. Soydan Soydaş ilgiyle izlenen diziye Kayhan karakteriyle katılıyor. Soydaş; Evrim Alasya’nın hayat verdiği Kıvılcım’ın eski kocasını canlandıracak.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı Kızılcık Şerbeti’ni  Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç yönetiyor. Dizide başlıca rolleri Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağla Demir’den genç sinemacılara destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir