1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızılcık Şerbeti" dizisi zirvede döndü

"Kızılcık Şerbeti" dizisi 2 haftalık aranın ardından dün seyirci karşısına çıktı. Yalı Çapkını ise total'de birinciliğini korudu.

Kızılcık Şerbeti dizisi zirvede döndü
“Kızılcık Şerbeti” dizisi RTÜK’ten aldığı ceza nedeniyle 2 hafta boyunca seyirciyle buluşamamış, bu hafta alınan yürütmeyi durdurma kararının ardından dizinin yayınına tekrar başlanmıştı. “Kızılcık Şerbeti”nin 23. bölümü dün ekrana geldi ve fenomen dizi totalde 7.01 reytingle 2. sırada yer aldı. “Kızılcık Şerbeti AB’de 8,78 reytingle, ABC1’de ise 9.47 reytingle 1. oldu.
“Yalı Çapkını” dizisi total’de 11.54 reytingle zirvedeki yerini korudu, dizi AB’de 7.61 reytingle, ABC1’de ise 9.11 reytingle 2. sırada yer aldı. atv’nin “Ateş Kuşları” dizisi ise total’de 5.08 reytingle 4. AB’de 3.39 reytingle 7., ABC’1’de ise 4.35 reytingle 6. oldu. 20 bölümde final yapacağı gündeme gelen “Barbaros Hayrettin” dizisi ise total’de 1.29 reytingle, AB’de 1 reytingle 27., ABC1’de ise 1.21 reytingle 28. sırada yer aldı.
thumbnail
Önerilen Yazı
Hülya Avşar’ın Kaya Çilingiroğlu hayranlığı: Sen ne şık adamsın be ya!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir