1. Anasayfa
  2. Dizi

Kıbrıs Zafere Doğru’da Ecevit ve Erbakan dönemi başlıyor

Kıbrıs Zafere Doğru’da Ecevit ve Erbakan dönemi başlıyor

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Kıbrıs Zafere Doğru” dizisi finale doğru yaklaşıyor. Merakla izlenen dizinin 28 Ocak Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Başbakan Bülent Ecevit ve Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan dönemi ekrana gelecek.

1974 yılında gerçekleşen Kıbrıs Barış Harekatı’nı tüm gerçekliğiyle ele alan dizide Bülent Ecevit’e Vurgun Adayalı, Necmettin Erbakan’a ise Murat Atak hayat veriyor.  Yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in üstlendiği dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme alıyor.

Kıbrıs Türkleri’nin Kanlı Noel Katliamı ile başlayan varoluş mücadelesini ekrana büyük bir başarıyla taşıyan dizi, ada halkının Kıbrıs Barış Harekatı ile özgürlüğe kavuştuğu 24.bölümle ekranlara veda edecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir