1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kendi Düşen Ağlamaz'a Yargı'dan flaş transfer

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin kadrosuna Yargı dizisinin sevilen bir oyuncusu katıldı.

Kendi Düşen Ağlamaz’a Yargı’dan flaş transfer

“Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin 18 Mayıs günü sete çıkması planlanıyor. NGM imzalı dizi iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor. İnci Balabanoğlu’nun yöneteceği dizinin kadrosuna çok yetenekli bir oyuncu daha katıldı; Yiğit Kalkavan… Yakın zaman önce reyting rekortmeni “Yargı” dizisinden ayrılan genç yıldız, dizi sektörünün en başarılı yapım şirketleri arasına girmeyi başaran NGM’yle el sıkıştı.

Yiğit Kalkavan yeni dizisinde bir de sürprizle karşılaştı. Kalkavan “Yargı” dizisinde Rıdvan rolüne hayat veriyordu. Genç oyuncuya “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinde de “Rıdvan” karakteri teklif edildi. İsminin değiştirileceği tahmin edilen “Rıdvan Gemlik” karakteri, Serkan’ın (Enes Koçak) en yakın arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizi haziran ayında TRT1’de seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aileler tanıştı, Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir