1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlhan Şen yeni filmi "Tek Başına"da kiminle başrol oynadı?

Genç kuşağın gözde oyuncularından İlhan Şen "Tek Başına" adı bir bağımsız filmde başrol oynadı.

İlhan Şen yeni filmi “Tek Başına”da kiminle başrol oynadı?

İlhan ŞenAşk Filmi” projesinin ardından yeni bir filmde daha kamera karşısına geçti. Senarist ve yönetmenliğini Aziz Alaca‘nın yaptığı “Tek Başına” filminin yapımcılığını Ankara Film Evi üstlendi.  Haziran ayında sete çıkan ve çekimleri bayram öncesi tamamlanan filmde Şen’e Ümit Beste Kargın eşlik etti.

İlhan Şen‘in “Tamer” karakterine hayat verdiği filmde Ümit Beste Kargın “Tuğba” rolünü oynadı. Televizyon seyircisinin “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki “Zeynep” rolüyle tanıdığı Ümit Beste Kargın eski bir müzisyene hayat verdiği film projesindeki şarkı kaydı için stüdyoya da girdi. Festivaller için hazırlanan “Tek Başına” filminde ayrıca Renan Bilek, Nejat Yavaşoğulları ve Barış Gönenen de yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Perihan Savaş’tan İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara’ya destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir