1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlhan Şen hangi diziyle imza aşamasında?

Genç kuşağın başarılı oyuncularından İlhan Şen, yeni bir dizi için hazırlık yapıyor.

İlhan Şen hangi diziyle imza aşamasında?

İlhan Şen sektörün en çok iş teklifi alan genç aktörleri arasında… Yetenekli oyuncu gelen iş teklifleri arasında NTC Medya‘nın yeni sezonda atv‘de ekrana gelecek “Safir” adlı dizisiyle imza aşamasına geldi. Semih Bağcı’nın “Kısmet” dizisini kurduktan sonra yönetmen koltuğunda oturması planlanan dizinin hikâyesi Burcu Över ve Gül Abus Semerci‘ye ait…

 

Dizide diğer 2 kardeş için görüşülen isimler arasında Burak Berkay Akgül ve Ulvi Kahyaoğlu da var. Burak Berkay Akgül, Disney Plus için çekilen “Ru” dizisinde Meryem Uzerli‘yle başrolü oynamıştı. “Safir”in çekimlerinin temmuz ayında Kapadokya’da başlaması planlanıyor.

Dizide Yaman, Aras ve Okan adlı 3 kardeşin hikâyesini etkileyici hikâyesi anlatılıyor. Dizi adını aile yadigarı safir yüzükten alıyor. Cast çalışmaları devam eden diziyi atv‘nin yeni sezonda pazartesi günü yayınlamayı planladığı kulislerde konuşuluyor. NTC Medya ayrıca M. Çağatay Tosun’un çekeceği “Yabani” adlı bir dizi daha hazırlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Lale Mansur FOX’un “Kısmet” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir