1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv o dizi için final kararı aldı

atv iddialı dizisi için 2. bölümde final kararı aldığını duyurdu.

atv o dizi için final kararı aldı

atv iddialı dizisiyle ilgili bugün karar verdi. Dün akşam 2. bölümü ekrana gelen “Başım Belada” dizisinin ekran ömrü çok kısa sürdü. Baba Yapım imzalı dizide Keremcem ve Merih Öztürk başrolü paylaşıyordu.

İlk bölümünden itibaren reytinglerde beklenilen izlenme rakamlarına ulaşamayan dizinin 5. bölümde final yapmasına karar verildi. Hakan Arslan ve Ulaş Cihan Şimşek’ın yönettiği dizide Kaan Taşaner (Çağdaş), Umut Oğuz (Pele), Sinan Çalışkanoğlu (Yüksel), Yağmur Öztürk (Melike), Ali Çatalbaş (Tayfur), Zeynep Kumral (Narin), Ali İpin (Hikmet), Nazan Diper (Şerife) , Yiğit Ege Yazar (Buğra), Bilgesu Kural (Berna), Ferdi Kurtuldu (Timur), Orhan Eşkin (Oktay), Berke Üzrek (Badi Uğur), Burakhan Yılmaz (Safa), Sevinç Kıranlı (Vildan), Bade Arazlı (Işıl), Murat Akkoyunlu (Üstün), Ayçin İnci (Melis) rol alıyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’de Serenay Sarıkaya’nın babası, üvey annesi ve kardeşini kimler oynuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir