1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Camdaki Kız'ın Sedat'ından Hande Ataizi'ye duygusal veda: İyi ki sen be kuşum

Hande Ataizi Camdaki Kız'dan ayrıldı. Dizinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu dizideki yasak aşkının ardından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Camdaki Kız’ın Sedat’ından Hande Ataizi’ye duygusal veda:İyi ki sen be kuşum

Camdaki Kız dizisi dün 61. bölümüyle AB kategorisinde 7,18 reyting ve 18,65 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde ise 8,15 reyting ve 18,57 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu. Kanal D’nin OGM Pictures imzalı yapımına Cana rolüne hayat veren Hande Ataizi ayrıldı. Trafik kazası geçiren Cana, bebeğiyle beraber vefat etti. 

                                                                                                                            

Gülseren Budayıcıoğlunun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın 15 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 61’inci bölümünde; Hayri’nin Nalan’ı döndürmek için ısrarlı çabaları olumlu sonuç vermedi. Nalan’la arasını düzeltmeye çalışan Sedat ise ailece çıkılan akşam yemeğindeyken aldığı haberle hastaneye koştu. Cana’nın kaza haberiyle sarsılan Sedat, Cana ve bebeğini kaybetmenin şokunu yaşadı.

Bölümün yayınının ardından Feyyaz Şerifoğlu dizideki yasak aşkı Hande Ataizi’yle ilgili şu mesajı yayınladı: “Biz her koşulda eğlenmeyi de bildik, birbirimize destek olmayı da ve sen Cana karakterine sonsuz hayat veren canım Handişim… İyi ki sen be kuşum… Bu hikayede buraya kadar ama biz ilelebet cana ve Sedat Forever…” Hande Ataizi de bu paylaşımı sayfasından repost etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Özdemir ve Engin Akyürek’li Adım Farah dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir