1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Güzel Günler'e yeni flaş oyuncu

TMC'nin Güzel Günler dizisi pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

Güzel Günler’e yeni flaş oyuncu

Güzel Günler dizisi sıcak hikâyesiyle son dönemin en kaliteli projeleri arasında yer alıyor. Ülkemizin birçok unutulmaz dizisine imza atan Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı oturuyor. Selin Tunç’un yazdığı, Gürsel Çelik ve Aslı Demirer’in de müziklerine imza attığı dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor.

Zeynep Camcı ile Olgun Toker’in hayat verdiği Altan ve Atakan’ın arasında kıskançlık krizlerine neden olacak oyuncu Enes Demirkapı… Başarılı yıldız sürpriz bir isimle dizide seyirci karşısına çıkacak.

“Güzel Günler” Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı(Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran) ve Yıldıray Şahinler (Hakim), Seray Gözler (Saliha), Orkuncan İzan (Feyyaz), Duygu Köse (Leylim) , Oya İloğulları (Alya), Dora Dalgıç (Ayşim), Enginay Gültekin (Dilşat)  ve Edip Saner’den (Çetin) oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’lı “Kraliçe”nin ilk tanıtımı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir