1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşadığı büyük şaşkınlık

Farah Zeynep Abdullah'ın adının ‘Adım Farah’ dizisinde kullanılmasından rahatsız olduğu öğrenildi.

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşadığı büyük şaşkınlık

Adım Farah dizisi dün sete çıktı. Recai Karagöz’ün yönettiği dizi İran asıllı bir kadının göçmen olarak geldiği İstanbul’da balon hastası olan oğlunu yaşatmak için verdiği büyük mücadeleyi etkileyici bir dille anlatıyor. Dizinin yapım şirketi O3 Medya’nın geçen sezon proje için ilk görüştüğü ismin Farah Zeynep Abdullah olduğu öğrenildi.

O dönem televizyona iş yapmak istemediği için teklifi kabul etmeyen ünlü oyuncunun “Diziye bu ismi vermeyi düşünmüyorsunuz, değil mi?” diyerek yapımcıya yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği öğrenildi. Abdullah’ın Türkiye’de Farah adını taşıyan en ünlü isim kendisi olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor. Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah isminin kullananların sayısı 594, İstanbul’da Farah ismine sahip kişi sayısı ise 68…

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir