1. Anasayfa
  2. Dizi

Fahriye Evcen’den ayrılık mesajı

Fahriye Evcen’den ayrılık mesajı

Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu dizisine sezon finalinde veda etti. Dizinin yapımcısı Emre Konuk yayınladığı mesajda şu satırlara yer verdi:

“Asâleti ve nezâhetiyle projemize değer katan kıymetli @evcenf’e sonsuz teşekkürler. “Akça” onsuz eksik kalırdı. Onunla tamam oldu. Tarihimizde kendini vatana ve devlete adamış, her şeyini bu yolda feda etmiş olan bütün aziz kadınlarımızı temsil eden Akça karakterine harikulade şekilde hayat verdi.”

Yapımcıyla bir sezon anlaşma yapan Fahriye Evcen de ekibe teşekkür etti ve şunları söyledi:

“İlmek ilmek ördüğü bir hikaye ile Akça’yı bana teslim eden Emre Konuk’a her adımda yanımda olan Esi Gülce’ye, yönetmenlerimiz Sedat İnci ve Bekir Sekman’a, ekran önü ve arkasındaki tüm çalışma arkadaşlarıma ve hepsinden çok Beni ilk günümden itibaren yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize en içten teşekkürlerimle… Sağ olun var olun ve görmediğimiz asıl kahramanların da sadece küçük bir kısmı canım ekip her birinize en içten teşekkürlerimle…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir