1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Beşikçioğlu kızıyla Behzat Ç.'de buluştu

Erdal Beşikçioğlu efsane dizi "Behzat Ç."nin yeni macerasında kızı Derin'le beraber kamera karşısına geçiyor.

Erdal Beşikçioğlu kızıyla Behzat Ç.’de buluştu

blutv için hazırlanan efsane dizi Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dün sete çıktı. Ankara’da çekilen diziyi bu kez Ortaks Yapım hayata geçiriyor. Ünlü aktör Erdal Beşikçioğlu’na yeni macerasında İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’ın yanı sıra Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da eşlik ediyor. Devrim Yalçın’ın yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Ercan Uğur yazıyor.

Dizinin bir önemli özelliği de Erdal Beşikçioğlu ve eşi Elvin Beşikçioğlu’nun kendi izlerinden giden kızları Derin’in babasıyla aynı projede buluşması… Fransa’da Strazburg Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim alan 21 yaşındaki Beşikçioğlu karakolda görev yapan bir polise hayat veriyor.  Derin Beşikçioğlu bir röportajında oyunculuğu meslek olarak seçmesiyle ilgili, “Ailemin payı büyük. Annemi ve babamı küçüklüğümden beri hem sahnede kamera arkasında gözlemliyorum” açıklamasını yaptı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir