1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti”nin Ömer’i Barış Kılıç Gürcistan İmedi TV’de

Gürcistan İmedi TV’de her gün yayınlanan Gold Film imzalı “Kızılcık Şerbeti” dizisi izlenme rekoru kırmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç Gürcistan İmedi TV’de

“Kızılcık Şerbeti” havaların ısınmasıyla hızla düşen izlenme oranlarına rağmen geçen cuma yine 10 reytinge ulaştı. Gold Film imzalı dizi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da izlenme rekoru kırıyor. Gürcistan’ın en büyük kanalı İmedi TV’de her gün “Sherbeti” ismiyle yayınlanan dizinin en son ekrana gelen bölümü 15.27 reyting ve 37.82 share aldı. Kanal dizinin Ömer’i Barış Kılıç’la röportaj yaptı. İmedi TV’den Barış Kılıç için özel olarak gelen ekip, bugün İstanbul’daki 5 yıldızlı bir otelde özel bir VIP salonu kiraladı. Röportajı son olarak dünyaca ünlü İtalyan yıldız Ornella Muti’yle de söyleşi yapan Noe Sulaberidze gerçekleştirdi.

Yoğun temposuna rağmen yurt dışı röportajlarına da yer vermeye çalışan Barış Kılıç, İmedi TV’de mayıs sonunda yayınlanacak olan röportajında oyunculuk kariyeri, başarıları ve özel hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı ve tüm partnerleriyle uyum içinde çalıştığının altını çizdi. Aynı zamanda Kılıç, Gürcistan’dan bu yıl haziranda başlayacak Euro 2024 Ligi kapsamında oynanacak Türkiye – Gürcistan maçını izlemek için de özel davet aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
 Ünlü aktör “Mehmed Fetihler Sultanı”na veda ediyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir